Line 6Line6 HX Stomp multieffekt

Line6 HX Stomp leírás

Az eredeti Helix Floor és Helix Rack termékek után a Line6 megjelentette az elérhetőbb árú HelixLT multieffektet, majd nem is olyan régen megjelent a HX effects, és most a HX Stomp is.

Vezérlés és szerkesztés

A HX Stomp, ahogy a többi Helix család tagja is, szerkeszthetőségben, felhasználhatóságban rendkívül erős. Még a Helix tervezésekor a Line6 nagyon alaposan körbekérdezte a gitárosokat, hogy mit várnak el egy modern effekt processzortól. Leszűrve a tanulságokat, a Helix család minden tagja tartalmazza azokat a fontos preferenciákat, amelyekre a gitárosok rámutattak, mint fontos tulajdonságok. Ennek megfelelően a HX Stomp 320x240 pixeles, színes kijelzőt kapott, három érintés-érzékeny kapcsolót, színes LED gyűrűvel. Vezérelhető külső lábkapcsolóval (opcionális), de kapott MIDI csatlakozókat is. A kimenetek számának köszönhetően az is megoldható, hogy az effektből egy jel menjen a gitárerősítőbe, egy pedig a hangtechnikára.

Akár kiegészítő effektnek használod a Helix vagy más effekt mellett, akár csak kisebb bulikra, próbára keresel egy könnyen cipelhető pedált, akár felvétel készítést szeretnél megoldani valamivel, ami könnyű és pici, a HX Stomp lehet a megoldás.

Line6 HX Stomp specifikáció

  • Gitár, basszusgitár multieffekt, USB csatlakozó, Helix gitárerősítő, hangfal és effekt modellekkel
  • Effektek: több mint 300 effekt (Helix, M-széria, stb.), 6 effektblokk, looperrel, IR betöltéssel
  • Vezérlők: szerkesztő potméterek, 3 világító kapcsoló (érintés-értékeny)
  • Egyéb: színes LED gyűrűk a kapcsolók körül
  • Kijelző: 320x240 pixel színes LCD
  • Audio csatlakozók: sztereó bemenet, sztereó kimenet, effekt hurok, fejhallgató kimenet
  • Egyéb csatlakozók: lábkapcsoló/expression pedál bemenet, USB To Host, MIDI be és ki/át

Hangminőség

A 123 dB dinamikatartomány rendkívüli hangzásvilágot nyújt, alacsony zaj mellett, így akár kombóra csatlakoztatod, akár hangtechnikára, akár felvételt készítesz, kristálytiszta hangminőséget kapsz.

Termék videó