Seymour Duncan Pickup booster bemutatódarab

Üdvözöl Téged a Medgyesi Hangszercenter mint a Seymour Duncan magyarországi képviselete!
 Képviseleti garancia | Szaktanácsadás | Ingyenes házhozszállítás (20.000 ft vásárlás felett)
Reméljük, hogy egy újabb elégedett zenésszel bővül a Seymour Duncan felhasználók népes tábora! 
 
A Pickup Boosterrel gitárod jelszintjét emelheted anélkül, hogy az bármit is változtatna soundod hangkarakterén, továbbá a Resonance kapcsoló átbillentésével további hangzásokat hozhatsz ki a meglévő hangszedőidből. Az A-osztályú, alacsony zajszintű áramkör teszi a Pickup Boostert kivételesen alkalmassá arra, hogy kihangsúlyozza a gitár természetes tónusát, miközben több erőt kölcsönöz annak. Elképesztően transzparens, tisztaságot és érthetőséget kölcsönöz a hangzásodnak. Számos további fejlesztésen esett át a Pickup Booster, így igazán méltó a nagy előd sikerére: a Gain tekerő mostmár 0 dB-re is állítható; valamint az analóg push-pull kimenetnek köszönhetően még jobban megdobhatod a jelszintet. Így hosszú kábel használata mellett a Gaint 0dB-re állítva tisztább hangzású lesz a jelutad.

A Resonance kapcsoló közvetlen a hangszedőkre hat, így lehetőséged nyílik vintage humbucker hangzást kihozni single-coil hangszedőkből, ami tökéletes klasszikus rockhoz vagy blueshoz. Másik állásban egy nagy jelszintű humbucker hangzást kapsz: jöhetnek a hasító szólók; de csöves erősítőd is úgy fog szólni mint még soha! Használhatod tiszta boost-ra nagyobb kivezérlési tartománnyal, vagy akár a maximális hangszín és kitartás érdekében összelapíthatod a humbucker hangzását.

Mind a többi Seymour Duncan effekt pedál, ez is Santa Barbarában, Californiában készül, és True-Bypass.

Áramkör típusa: Analóg, A-osztályú
Gerjesztési tartomány: 0-tól 25 dB-ig
Bypass: True bypass

Pickup Resonance kapcsoló: Makes a single coil pickup sound like a vintage humbucker ("1") or high output humbucker ("2").
Frekvencia válasz: 30Hz-en és 38 kHz-en -3dB
Torzítás: < 0.02% 200mV RMS
Zaj: -120 dBV (25dB gain mellett)

Bemeneti impedancia: 250K Ohms (bekapcsolt effekt mellett)
Kimeneti impedancia: 150 Ohms

Táp: 9V elem vagy külső 9-18V DC Adapter (center negatív)

Méreket: 66, 3 mm X 124, 5 mm X 36, 83 mm"
Súly: 362, 9 g elem nélkül