Seymour DuncanSeymour Duncan Vapor Trail

 Üdvözöl Téged a Medgyesi Hangszercenter mint a Seymour Duncan magyarországi képviselete!
 Képviseleti garancia | Szaktanácsadás | Ingyenes házhozszállítás (25.000 ft vásárlás felett)

Reméljük, hogy egy újabb elégedett zenésszel bővül a Seymour Duncan felhasználók népes tábora! 


A Vapor Trail egy igazi analóg delay pedál, ami a sokak által ismert "riadólánc" (Bucket Brigade Device, avagy BBD) elven működik. Ennek köszönhető, hogy a pedál olyan meleg, autentikus vintage hangzással rendelkezik, ami a tiszta érthetőséget sem nélkülözi. Az érzékeny modulációs vezérlőkkel finom remegést és dinamikát csempészhetsz a delay hangszínedbe, ráadásul a Rate és Depth tekerők a doboz felső paneljére kerültek, így akár élő, színpadi körülmények közt is könnyen állíthatod ezeket a vezérlőket.

Egy 6, 3 mm-es TRS insert aljzat található a pedál oldalsó paneljén, ami lehetővé teszi, hogy további effekteket adj a nedves (wet) jelhez (hurkold a nedves delay hangot egy flanger, chorus vagy egyéb típusú effekten keresztül). Ezt az aljzatot kizárólag a nedves, effektezett jel kimeneteként is használhatod párhuzamos effekthurokhoz, illetve több erősítős felállásban, vagy akár egy sztenderd volume típusú pedált is köthetsz ide, és ha maximumra tekered a Mix értéket, úgy használhatod a volume pedált, mint egy expression pedált: a teljesen száraz hangtól a totál nedvesig állíthatod a Mix paraméter értékét. Maximum Wet értéknél az első visszhang 3 dB-lel hangosabb, mint a száraz hang!

A Delay tekerőre átlátszó potisapka került. Ez alatt egy kék LED található, ami villogásával látható visszajelzést ad a kiválasztott delay time értékéről.

Hallgasd meg!

{youtube}P1pqo4OCgUA|560|315|1{/youtube}_