Line 6Line6 DT50 212

Mindössze négy alapvető hangkarakter létezik a világon, melynek valamelyikére hajaz a világ összes létező erősítője. Akár a négy alap íz. Reinhold Bogner erősítőmágus újabb közreműködésével a Line6 elkészítette a világ egyetlen csöves erősítőcsaládját, melynél mind a négy hangzás elérhető!

Hogy mitől más ez, mint a Spider Valve sorozat? Ez a vadonatúj, „adaptív erősítő” sorozat ezúttal valódi saját csöves hangokat ad ki magából, valódi, előfok és végfok által gerjesztett 50 W-os igazi csöves hangokat hallhatunk, a végletekig leegyszerűsített kezelőpanelen csak a legszükségesebb kapcsolók szerepelnek, itt azonban kapcsolni lehet olyan dolgokat, melyeket más csöves erősítőnél átépítés nélkül lehetetlen volna. Így pár „gyorsbillentyű” segítségével egy új erősítőt kapunk.

Az adaptív része pedig a L6 LINK néven már emlegetett sound komplexum másik fele, melynek első fele az új POD HD sorozat. Ezzel együtt nem csak a lábvezérlés oldódik meg, hanem jelenleg nem létezik az a hangzás, melyet nem lehetne ebből a duóból kihozni!
A Line6 a modellezést ismét egy olyan szintre emelte, melyet szokás szerint évekbe fog telni más gyártóknak elérni!