Line 6Line6 Relay G30

A Relay G30 semmit nem vesz le a soundodból, dinamikádból az eddigi wireless systemekkel ellentétben, Szinte súlytalan, és a transzmittere olyan kicsi hogy egyáltalán nincs útban, de a fogadója is nemhogy az erősítőd tetején, de még a pedalboardodba is simán belefér, és 30 méteres távolságba is tökéletesen vesz. Hogy semmiféle oda nem illő idegen jel ne piszkítson a játékodba, a Relay G30 a 2.4GHz frekvencián dolgozik, így nem jelent problémát, ha a közelben TV adó, mobiltelefon torony, vagy akár reptér lenne.

A Relay G30 jellemzői

  • 30 méteres hatótávolság
  • 10 Hz - 20kHz szélessávú frekvenciaválasz (az analóg rendszereknél ez: 50 Hz - 15kHz)
  • 120 dB-s dinamikatartomány (analóg rendszereknél ez: 90 db körüli)
  • stúdió minőségű felbontás, 24 bites analóg/digitális átalakítás

Kábel szimuláció

Sok gitárosnak a sound részét képezi kábel analóg jellegéből fakadó hangszín-torzulás. Most egy gombnyomással "leronthatod" a jelminőséget a kábeles jelátvitel szintjére, hogy ne kelljen az erősítőd állítgatnod.

Kompander mentesség

Az analóg vezetéknélküli rendszerek különös tulajdonsága, hogy az adó jelét kompresszálják, majd a vevőben egy expanderrel "szélesítitk" vissza a jelet az erősítés előtt. Ez nagyon rosszat tesz a dinamikának, illetve meglehetősen "összenyomja" a gitár jelét. A Line6 Relay rendszerek kompander mentesen továbbítják a jelet, így megmarad a hangszered csillogó, high-end fénye, amire egy analóg rendszer egyszerűen nem képes.