Line 6Line6 Sonic Port

Utolérhetetlen zenei játékélmény iOS-on. Professzionális gitárhangzás - bárhol, bármikor.

line 6 sonic port

A Sonic Port egy hihetetlen sokrétűen használható mobil kiegészítő, aminek segítségével a világ legjobb gitárhangzásait használhatod Apple mobil eszközeiden. Köss be egy szintit és két monitort és máris kész a mobil stúdiód, vagy dugd be a gitárod és kösd tovább az erősítődbe a Sonic Porton keresztül és máris élőben játszhatsz. Bárhogy használod, a Sonic Port professzionális hangzást biztosít a GarageBand, a Line6 Mobile POD, a Jammit és további Core Audio applikációk segítségével.

Játssz a kedvenc előadóid gitárhangjain

Világhírű gitáros titánok is előszeretettel használják a Line 6 POD multieffektjeit. Az ingyenesen letölthető Mobile POD applikáció elérhetővé teszi a te iOS eszközödön ezeket a hangzásokat: a Mobile POD applikáció több mint 10000 hangszín beállítást nyújt, amelyeket sztár gitárosok, a Line 6 cég, illetve más felhasználók terveztek, így egy pillanat alatt előhívhatod a céljaidnak leginikább megfelelő hangszínt.

Ha te magad szeretnéd kikeverni a hangszíneidet, lehetőséged van 32 erősítőből, 16 effektből és 16 gitárládából válogatnod. A felhasználóbarát kezelőfelület ráadásul nagyon megkönnyíti a dolgod.

Teljesítsd ki a kreativitásod egyszerűen

line 6 sonic port IO

A Sonic Port megkönnyíti a hangszered iOS készülékhez való csalakoztatását és azon keresztül történő zenélést. Csak kösd be a hangszert a 6, 3 mm-es gitár bemenetbe, indítsd el a GarageBand-et, az ingyenes Line 6 Mobile POD appot, vagy egyéb CoreAudio alkalmazást és kezdődhet a zene! Professzionális specifikációk biztosítják a tökéletes minőséget: 48 kHz-es mintavételezési frekvencia 24 biten és 110 dB-s dinamikatartomány a gitár bemeneten.

A Sonic Port ezek mellett képes az iPod touch-ot, az iPhone-t vagy az iPad-et egy komplett mobil stúdióvá alakítani. Végy fel billentyűt, mixeket vagy bármit CD-ről a 3, 2 mm-es sztereó vonalbemenetről. Dugd be a kedvenc fülesed hogy eszméletlen tisztán halld a zenét, de akár aktív monitort is köthetsz a 6, 3 mm-es monó/sztereó gitár/vonal szintű kimenetre. Ez a kimenet tehát mind monó, mind pedig sztereó kimenetként funkcionál.

A Sonic Port élő felhasználása

A Sonic Port az iOS eszközöddel együtt lehetővé teszi számodra, hogy pontosan azokat a hangszíneket használd a színpadon, amelyekkel a stúdiófelvételeken dolgoztál. Mentsd el a Mobile POD beállításaid a stúdióban és a Sonic Portod az iOS eszközöddel egy rugalmas pedalboardként használhatod élőben.

Line 6 sonic port live

Egyszerűen kösd be a Sonic Portot az iOS eszközöddel a gitárod és az erősítőd közé egy sztenderd 6, 3 mm-es jack kábellel, és a Mobile POD alkalmazással egy pillanat alatt lehívhatod bármelyik dalodhoz tartozó effektláncot. Ez a legegyszerűbb módja, hogy pontosan ugyanazt a hangzást kapd minden alkalommal.

Sonic Port digitális interfész

- 24-bit/48kHz
- 110 dB dinamikatartomány a gitár bemeneten
- 6, 3 mm TRS gitár bemenet
- 3, 5 mm TRS sztereó vonalbemenet
- 6, 3 mm TRS monó/sztereó gitár, vagy vonal szintű kimenet
- Kompatibilitás: GarageBand, Jammit és egyéb CoreAudio alkalmazásokkal
- Tápellátását az iOS eszköz biztosítja

6, 3 mm gitárbemenettel, 3, 5 mm sztereó bemenettel, 6, 3 mm gitárszintű kimenettel és egy 3, 5 mm sztereó kimenettel rendelkezik a digitális csatlakozáson kívül. Kompatibilis a minimum 4. generációs iPod Touch-al, minimum iPhone 4-el, illetve iPaddel.